Hamborg

HamborgInfo

  • Største havneby i Tyskland
  • Flod: Elben / Alster
  • Ca. 1,78 mio. indbyggere
  • Grundlagt: 800-tallet

 

 

 

 

 

Den frie hansestad og handelsby Hamborg er den største havneby i Tyskland. Hamborg bliver ofte kaldt "Nordeuropas Venedig", da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben.

I Hamborg findes en blandning af gamle og meget moderne bygninger, lige som i HafenCity, én af de mange nye bydele. Besøg det historiske rådhus, den kendte kirke St. Michaelis (også kaldt ”Michel”), den unikke Speicherstadt, nattelivet i det kendte Reeperbahn og det traditionelle Hamborg fiskemarked.

Om det nu er en storbyferie med dine venner eller familie, en forretningsrejse eller en klassisk studietur med besøg af bl.a. udvandringsmuseet Ballinstadt, Energibunker, et tidligere flaktårn med dejligt udsigt over byen, kunsthalen, musical, en sejltur i Hamborgs havn eller en byvandring eller deltagelse i marathon  - rejsetip hjælper dig at sammensætte et program og råder over gode kontakter til de forskellige steder.

Hamborg ligger ganske få timers kørsel syd for Danmark og der findes mange gunstige og nemme muligheder til at få et godt ophold i byen. En rejse inkl. to overn. på hotel kan koste fra kr. 1.305,00 pr. pers.

Spørg efter priserne. De afhænger altid af hvormange I er, hvilken transportform I vælger og på hvilket hotel I gerne vil bo.

Får et tilbud her!

Diesen Beitrag teilen Hamborg Deinen Freunden im VZ zeigen. Hamborg - auf Jappy teilenHamborg - auf Google Plus teilen